Tortásított hókocka – pofon egyszerű

március 23, 2013Bojtor ÉvaTorták2

Tortásított hókockaÍme egy példa, hogyan lehet a világ legegyszerűbb sütijét tortaként megjeleníteni. Kislányként, de még fiatal felnőttként sem voltam odáig a nyújtott lapokból sütött, vaníliás krémmel betöltött süteményekért, bocsánat a kifejezésért: igénytelennek tartottam őket.. :-) Egyszer ezt meg is jegyeztem anyukámnak, aki logikusan rávágta: “Érdekes vagy te kislányom, ez neked igénytelen? Sokkal több gond van vele, mint egy piskótával!”

Beláttam, igaza volt, s később a viszonyom is barátibb lett az eleddig igénytelennek minősített sütivel, de igazán sohasem szerettem meg.. Ez a torta párom egyik nagyon jó barátjának a szülinapjára készült, úgy tudom, hogy ez a kedvenc süteménye. A hab már csak az a tortán, hogy kétféle hókocka él a köztudatban: ez a fehér, amit én készítettem, s egy kakaós változat. Hát persze, hogy a kakaós változat a kedvenc! :-D Nem baj, állítólag ez is ízlett az ünnepeltnek, jövőre megkapja a kakaósat! :-)

Kövess RSS csatornám segítségével. Szólj hozzá, ha szeretnél vagy küldj üzenetet.

Kapcsolódó tartalmak

2 Comments

  1. Andrásevits Zoltán2013-04-05 at 12:58Válasz

    Az egyszerűség gyönyörködtet. Csakis csokis?

    • Bojtor Éva2013-04-11 at 16:03VálaszSzerző

      A képen látható változat hófehér és vaníliás, de a csokis változat is nagyon finom! :-) Csokoládé, vaníliakrém és kókusz.. Hmm, nem is lehet más, csak Isteni! :-)

Írj bátran, ha szeretnél…

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*