I-Phone torta

június 11, 2013Bojtor ÉvaTorták0

I-Phone torta 2

Ez a torta az egyik nagy kedvencem volt az elmúlt néhány hétben! :-) Egyik nagyon kedves barátunk ikerlányainak készült, akik épp most töltötték be a 19. életévüket.. (szemtelenül fiatalok.. :-))

Természetesen, mint minden fiatal, ők is I-Phone lázban égnek, és mivel az édesanyjuk nem szeretett volna két I-Phone-ért jó időre eladósodni, ezért megkért, készítsem el nekik torta formában! :-) Nagyon tetszett az ötlet, és alig vártam, hogy elkezdhessem a munkálatokat. Akkor viszont még nem sejtettem, hogy magának a telefonnak az elkészítése gyakorlatilag egy egész délelőttömet fogja elvinni.. :-) Ezeknek a pici gombocskáknak, alkalmazásoknak a “marcipán-készülékre” varázslása nem is volt olyan egyszerű feladat, mint amennyire gondoltam, de végül mégis csak összeállt! :-)

 

I-Phone tortaAz anyuka külön kérése volt, hogy rózsaszínbe öltöztessem a csokitortát, hiszen ez a lányok kedvenc színe. Ehhez én kiegészítésként fehér telefont álmodtam meg, szerintem úgyis sok fiatal lány vágyik fehér színű telefonra. Mint utóbb kiderült, nem is nyúltam mellé, nagyon tetszett nekik! :-) Mikor elkészült a torta, úgy éreztem, hogy valami még hiányzik róla.. Gondolkodtam egy ideig, majd rájöttem, hogy a telefonhoz tartozó töltő nagyon feldobná az összhatást, így gyorsan megformáztam, majd odatettem a telefon mellé. Így már igazán életre kelt, és élőben valóban nagyon csinos kis tortácska kerekedett belőle! :-)

 

Ezúton még egyszer kívánok a lányoknak nagyon boldog születésnapot, és sok sikert az életben! :-)

 

 

I-Phone torta 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövess RSS csatornám segítségével. Szólj hozzá, ha szeretnél vagy küldj üzenetet.

Kapcsolódó tartalmak

Írj bátran, ha szeretnél…

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*