Juve drukkereknek: Juventus torta! :-)

április 11, 2013Bojtor ÉvaTorták0

juventus_torta_4-bojtor_eva-desszertmanufakturaMint már korábban említettem, nagyon népszerűek manapság a focis témájú torták. Úgy látszik ez a sportág valóban örök, kis hazánkból is egyre többen járnak külföldi csapatok mérkőzéseire. Persze ez nagyban függ a pénztárcánktól, illetve a földrajzi távolságtól is.

Emlékszem, még kisiskolás voltam, amikor a másnapi óráimra készülvén felkaptam a fejem a televízióban látott Juve meccsre. Nem tudom kik ellen játszottak, csak annyi maradt meg, hogy Del Piero egy, a kaputól kb. 20 méterről elvégzett szabadrúgásból akkora, de akkora gólt lőtt, hogy majdnem kivitte a hálót! :-) Abban a pillanatban beleszerettem Del Piero-ba és a fociba is.. :-) Évekig minden BL meccset szájtátva néztem, és dobogó szívvel drukkoltam az “Öreg Hölgynek”.. :-)

Sajnos egymás után két döntőt is elvesztettek, én pedig majdhogynem belebetegedtem a csalódásba! :-) Később a nagy lelkesedés kopott a régi fényéből, de a mai napig kedvelem ezt a sportot, szívesen nézem a VB-t, EB-t is.

Ez a torta tisztelgés az “Öreg Hölgy” előtt, nem mellesleg ehető, és Isteni finom is! :-)

 

Juve torta

Juve torta

 

 

 

 

 

 

 

 

Juve torta

Juve torta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövess RSS csatornám segítségével. Szólj hozzá, ha szeretnél vagy küldj üzenetet.

Kapcsolódó tartalmak

Írj bátran, ha szeretnél…

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*